Nieuwe mannelijke etalagepop voor de verhuur.

Ik heb eindelijk een nieuwe mannelijke etalagepop voor de verhuurafdeling.
Doordat mijn vaste leverancier geen mannelijke huidskleur etalagepoppen meer kon leveren moest ik dringend op zoek naar een nieuw model om de plaats in te vullen van de vorige mannelijke etalagepop dat ik “James” noemde.
Dank zij de vlotte samenwerking met mijn Duitse invoerder kon ik de hand leggen op een nieuwe mannelijke etalagepop dat ik enkel voor de verhuur ga inzetten. Deze poppen komen van China en zijn niet zomaar snel even bij te bestellen. Een wachtperiode van 2 maanden heb ik doorgaans nodig bij het plaatsen van een nieuwe bestelling, en dat is dan ook meteen de reden waarom ik deze poppen enkel voor de verhuur ga inzetten
Na 7 weken wachten is hij dan eindelijk toegekomen en kan ik deze poppen eindelijk inzetten voor de verhuuropdrachten in Belgie en Nederland

Deze mannelijke huidskleur etalagepop is van onbreekbaar pe materiaal en past dus naadloos in de reeds bestaande reeks van etalagepoppen dat ik voor de verhuur aanbied.
Deze etalagepop is ook heel eenvoudig om op te zetten en aan te kleden, allemaal handig als je etalagepoppen huurt en geen dagen tijd hebt om ze aan te kleden.

De vorige etalagepop had ik de naam “James” meegegeven, maar voor deze pop heb ik nog geen gepaste naam gevonden.
Iemand een voorstel?

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be
www.etalagepoppenhuren.be
http://www.mannequinsanddisplays.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties