Etalagepoppen verhuur met service?

Ondertussen verhuur ik zo’n 9 jaar etalagepoppen aan iedereen die ze nodig heeft.
Ik heb heel wat bijgeleerd op die tijd maar vooral mijn service is steeds verder aangepast aan de vraag van mijn klanten.

Op gebied van etalagepoppen moest ik niet echt bijleren aangezien ik, als etaleur, reeds meer dan 35 jaar ervaring heb  in het werken met etalagepoppen. En dat is vooral voor mijn klanten mooi meegenomen.

Ik heb mij wel moeten aanpassen aan de veranderende tijden.
Klanten vragen vandaag meer service en begeleiding als ze etalagepoppen huren. Tegenover enkele jaren terug vragen steeds meer klanten levering van de etalagepoppen in plaats van ze zelf te komen ophalen.
Daarbij kunnen ze bij ons rekenen op een persoonlijke dienst. Met eigen transport worden de bestellingen geleverd en opgehaald, hierbij rekening houdend met de vraag van de klant.
Om mijn klanten bij te staan bij het opzetten en aankleden van de etalagepoppen krijgen ze een handleiding bij het huren van de poppen, maar ook op Youtube kunnen ze informatieve filmpjes zien die ik gemaakt heb.
En telefonische ondersteuning kan natuurlijk ook altijd.

Ik ben zeker niet de grootste en heb ook niet de grootste voorraad van etalagepoppen in huis, maar met steeds meer dan 100 etalagepoppen op voorraad en een vlotte samenwerking met mijn leveranciers waar ik snel terecht kan om desnoods mijn voorraad aan te vullen, kan ik mijn klanten doorgaans goed verder helpen.
Vandaag nog etalagepoppen nodig? Meestal is dat geen probleem.
Hierbij kunnen mijn klanten steeds rekenen op een vlotte service.

 

Vanaf €30,00 kan je bij mij reeds terecht voor het huren van een etalagepop. Voor dit tarief heb je een etalagepop voor een weekend. Vraag een vrijblijvende offerte voor meer etalagepoppen en langere periodes.
Gebruik dit onderstaand formulier:
http://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1

Kom je liever eerst een kijkje nemen? Dat kan?
De koffie staat klaar.

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be
www.etalagepoppenhuren.be
http://www.mannequinsanddisplays.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties